marți, 28 mai 2019

Romania crestina si alegerile europarlamentare


Rezultatele alegerilor a dovedit ca multi crestini (din toate cultele) iubesc mai mult partidele politice si certurile de partide decat principiile crestine care au stat la baza poporului roman !

Mai putin de 150.000 de voturi pentru Peter Costea, un om a lui Dumnezeu ? In conditiile in care Romania "are 18 milioane de crestini"?

Nu-mi vine in minte decat afirmatia parintelui Constantin Necula , de dupa referendumul pentru familie : "De azi crestinismul a intrat in minoritate" !

Explicatia e simpla, cei mai multi preoti si pastori cu adeptii lor, predica in biserici o evanghelie egoista, marsava, financiara sau POLITICA. Nicidecum Evanghelia dragostei neconditionate a lui Hristos ! Cei mai multi "inghit" toate mizeriile si instigarile la ura pentru partide, dar in acelasi timp se numesc crestini !

In 1 Timotei, Pavel ne indeamna sa ne rugam pentru cei ce sunt inaltati in dregatorii... dar oare cati dintre cei ce se numesc crestini citesc si aplica Biblia ? Raspunsul e : mai putin de 150.000 din 18 milioane !!! Restul sunt implicati activ in CERTURI DE PARTIDE (una dintre roadele firii pamanesti din Galateni 5 ! 

CORUPTIA, HOTIA si INCOMPETENTA se rezolva prin RUGACIUNE nu prin INSTIGARE LA URA DIABOLICA !

Solutia pentru probleme Romaniei nu vine de la liberali , socialisti, democrati de dreapta, stanga sau centru. SOLUTIA VINE DE LA HRISTOS si de la cei sub 150.000 de crestini autentici care au mai ramas in aceasta minunata tara "crestina" !

Nu este o infrangere, este o VICTORIE, deoarece toate lucrurile lucreaza impreuna spre bine. Chiar daca suntem o minoritate la numar (farafrazandu-l pe M. Luther), totusi NOI SUNTEM MAJORITATEA, iar cei arox. 150.000, cunosc motivul !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu